Inregistrare şi avantaje!

Când te înregistrezi ca asociat vei fi plasat automat într-o matrice 3×9. Acest plan de compensaţie este unic în ideea că el concentrează vertical şi orizontal. După ce vei fi înregistrat toţi oamenii care se vor înscrie vor fi automat în matricea ta. Trebuie să prinzi momentul!

Îţi recomand să faci primul pas chiar acum! Doar intră pe pagina mea personalizată www.e-verge.net/maricapaul şi apasă Join Now! Completează apoi cu datele personale folosind un VisaCard sau MasterCard pe care să ai minimum contravaloarea a 50 USD.

Recomandări

Pentr început vă recomand să vă înscrieţi cu primul pachet de 29 dolari lunar, deoarece încă nu beneficiem de servicii. Acesta nu este un lucru dezavantajos, deoarece la fiecare persoană care se înscrie prin link-ul personalizat pe care vi-l oferă compania în urma înscrierii veţi primi 10 dolari. Asta înseamnă că din doar trei înscrieri ai recuperat investiţia.

Important este să înscrieţi cât mai mulţi pe link-ul personal pentru a vă creşte nivelul, unde comisioanele cresc progresiv. Odată intraţi în matrice chiar dacă nu înscrieţi pe nimeni, sistemul vă va furniza oameni în reţeaua dumneavoastră de la care veţi primi lunar bonusuri.

    Nu mai aştepta! Porneşte afacerea acum! Construieşte-ţi propria reţea! Înscrie-te azi!

Detalii şi informaţii de contact

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: